Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Filmul "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1" 2010

2010 - Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Alan Rickman, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Helena Bonham Carter, Bill Nighy, Brendan Gleeson, John Hurt, Ciarán Hinds
Reprezintă ecranizarea primei jumătăți a ultimei cărți cu Harry Potter. De data asta Harry, Ron și Hermione pleacă într-o căutare a celor 7 lucruri în care Voldemort și-a ascuns sufletul, și care trebuie distruse pentru a-l putea distruge și pe acesta. Harry nu știe nici cum arată nici cum se pot distruge, dar Dumbledore este sigur că aceasta este singura modalitate de a scăpa de Lordul Voldemort. Datorită cuceririi ministerului magiei de către adepții Lordului Voldemort (Death Eaters), cei trei eroi sunt fugari în această parte, fiind considerați în afara legii, fiind stabilită o recompensă pentru cei care aduc informații care ajută la prinderea lor. Nimeni, cu excepția lui Voldemort, nu are voie să îl ucidă pe Harry, Lordul Întunericului dorind să îl ucidă personal.

Aventuri, Fantasy

Trailer "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1"

Liste in care apare Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1:

Descopera listele in care apare Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 si cate voturi si pe ce pozitii se gaseste.