Top cele mai curate orase din Romania

43 articole / 566 afisari

Descopera mai jos lista cu top cele mai curate orase din Romania, in urma voturile romanilor.

Pe baza a 15 de voturi, Brasov, a iesit pe primul loc ca fiind cel mai curat oras romanesc in 2021, iar pe urmatoarele pozitii: Oradea si Ramnicu Valcea. Vezi ce au mai recomandat utilizatorii in lista de top 10 cele mai curate orase din Romania.

Chiar daca sunt unele din cele mai frumoase orase romanesti de vizitat, aia nu inseamna ca sunt si curate si bine intretinute, fie de primariile locale sau de locuitori.

Vezi mai mult

Care este cel mai curat oras din Romania?

Facebook Pinterest Whatsapp
1
100.000%
Brasov
Brasov
Brașov este municipiul de reședință al județului cu același nume, Transilvania, România, format din localitățile componente Brașov (reședința) și Poiana Brașov. Municipiul Brașov a reprezentat, de secole, unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din zonă.
Este curat?
2
0
2
100.000%
Oradea
Bihor
Oradea, mai demult Oradea Mare, este municipiul de reședință al județului Bihor, Crișana, România. Se află în vestul României, pe râul Crișul Repede, în imediata apropiere a frontierei cu Ungaria.
Este curat?
2
0
3
100.000%
Râmnicu Vâlcea este municipiul de reședință al județului Vâlcea, Oltenia, România. Se află așezat într-un punct geografic aproape central al României, nod de întâlnire a trei importante drumuri naționale și unul european.
Este curat?
1
0
4
100.000%
Sibiu
Sibiu
Sibiu este municipiul de reședință al județului cu același nume, Transilvania, România, format din localitățile componente Păltiniș și Sibiu (reședința). Sibiul este un important centru cultural și economic din sudul Transilvaniei. Municipiul Sibiu a reprezentat și reprezintă unul dintre cele mai importante și înfloritoare orașe din Transilvania, fiind unul dintre principalele centre ale coloniștilor sași stabiliți în zonă.
Este curat?
1
0
5
100.000%
Sinaia
Prahova
Sinaia este un oraș în județul Prahova, Muntenia, România. Situat în Valea Prahovei, el s-a dezvoltat odată cu această regiune turistică și a fost ales drept reședință regală de către Carol I, care a construit aici castelul Peleș.
Este curat?
1
0
6
100.000%
Targoviste
Dambovita
Târgoviște este municipiul de reședință al județului Dâmbovița, Muntenia, România, format din localitățile componente Priseaca și Târgoviște. Reședință domnească și capitală între 1396 și 1714, orașul a deținut mai bine de trei secole statutul de cel mai important centru economic, politico-militar și cultural-artistic al Țării Românești.
Este curat?
1
0
7
100.000%
Timișoara este municipiul de reședință al județului Timiș, Banat, România. Se află în vestul României, aproape de frontierele cu Ungaria și Serbia, pe malul râului Bega, aflându-se pe plan geografic la distanțe aproximativ egale față de București (541 km), Viena (549 km) și Sofia (509 km).
Este curat?
1
0
8
33.333%
Constanta
Constanta
Constanța este municipiul de reședință al județului cu același nume, Dobrogea, România, format din localitățile componente Constanța (reședința), Mamaia și Palazu Mare. Constanța este unul dintre cele mai vechi orașe atestate de pe teritoriul României.
Este curat?
1
2
9
0.000%
Bucuresti
Romania
București este capitala României. Este cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Populația de 1.883.425 de locuitori (2011) face ca Bucureștiul să fie al zecelea oraș ca populație din Uniunea Europeană.
Este curat?
0
2
10
0.000%
Alexandria
Teleorman
Alexandria este municipiul de reședință al județului Teleorman, Muntenia, România. Orașul este așezat în sudul Câmpiei Române pe partea dreaptă a râului Vedea, în zona de contact a Câmpiei Boian cu Câmpia Găvanu-Burdea, la 41 de metri altitudine. Municipiul se află la 88 km distanță de București.
Este curat?
0
1
Ai recomandari pentru aceasta lista?
Intra pe acest formular si scrie-ne propunerile tale.
Sustine-ne cu un LIKE

Intrebari frecvente

Raspunsuri rapide la intrebarile utilizatorilor

Care este cel mai curat oras romanesc?

#1 (recomandat de 15 romani) este Brasov

Brasov

Care sunt top 3 cele mai curate orase din Romania?

Top trei in Ianuarie 2021 sunt:

  1. Brasov
  2. Oradea
  3. Ramnicu Valcea

Descopera mai multe

Daca ai gasit interesanta lista Top cele mai curate orase din Romania, descopera altele mai jos: