Top cele mai curate orase din Romania

43 articole / 1655 afisari

Descopera mai jos lista cu top cele mai curate orase din Romania, in urma voturile romanilor.

Pe baza a 279 de voturi, Galati, a iesit pe primul loc ca fiind cel mai curat oras romanesc in 2021, iar pe urmatoarele pozitii: Brasov si Braila. Vezi ce au mai recomandat utilizatorii in lista de top 10 cele mai curate orase din Romania.

Chiar daca sunt unele din cele mai frumoase orase romanesti de vizitat, aia nu inseamna ca sunt si curate si bine intretinute, fie de primariile locale sau de locuitori.

Vezi mai mult

Care este cel mai curat oras din Romania?

Facebook Pinterest Whatsapp
1
87.755%
Galati
Galati
Galați este municipiul de reședință al județului cu același nume, Moldova, România. Se află în apropiere de frontiera triplă sudică cu Republica Moldova și Ucraina. Este unul dintre cele mai mari centre economice din România.
Este curat?
43
6
2
76.923%
Brasov
Brasov
Brașov este municipiul de reședință al județului cu același nume, Transilvania, România, format din localitățile componente Brașov (reședința) și Poiana Brașov. Municipiul Brașov a reprezentat, de secole, unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din zonă.
Este curat?
20
6
3
66.667%
Braila
Braila
Brăila este municipiul de reședință al județului cu același nume, Muntenia, România. Orașul este situat pe malul stâng al Dunării. Brăila este un oraș minunat de vizitat.
Este curat?
16
8
4
64.286%
Oradea
Bihor
Oradea, mai demult Oradea Mare, este municipiul de reședință al județului Bihor, Crișana, România. Se află în vestul României, pe râul Crișul Repede, în imediata apropiere a frontierei cu Ungaria.
Este curat?
9
5
5
53.333%
Râmnicu Vâlcea este municipiul de reședință al județului Vâlcea, Oltenia, România. Se află așezat într-un punct geografic aproape central al României, nod de întâlnire a trei importante drumuri naționale și unul european.
Este curat?
8
7
6
50.000%
Sibiu
Sibiu
Sibiu este municipiul de reședință al județului cu același nume, Transilvania, România, format din localitățile componente Păltiniș și Sibiu (reședința). Sibiul este un important centru cultural și economic din sudul Transilvaniei. Municipiul Sibiu a reprezentat și reprezintă unul dintre cele mai importante și înfloritoare orașe din Transilvania, fiind unul dintre principalele centre ale coloniștilor sași stabiliți în zonă.
Este curat?
7
7
7
100.000%
Vaslui
Vaslui
Vaslui este municipiul de reședință al județului cu același nume, Moldova, România. Se află în estul României, aproape de frontiera cu Republica Moldova. Este situat pe valea Bârladului, în aria de confluență a râurilor Vasluieț și Racova, în zona de contact dintre Colinele Tutovei și Podișul Central Moldovenesc.
Este curat?
1
0
8
40.000%
Bistrita
Bistrita-Nasaud
Bistrița este municipiul de reședință al județului Bistrița-Năsăud, Transilvania, România, format din localitățile componente Bistrița, Ghinda, Sărata, Sigmir, Slătinița, Unirea și Viișoara. Este și cel mai mare oraș din acest județ si este situată într-o depresiune largă, înconjurată de dealuri cu culmi domoale și de înălțimi ce domină peisajul.
Este curat?
4
6
9
36.364%
Targoviste
Dambovita
Târgoviște este municipiul de reședință al județului Dâmbovița, Muntenia, România, format din localitățile componente Priseaca și Târgoviște. Reședință domnească și capitală între 1396 și 1714, orașul a deținut mai bine de trei secole statutul de cel mai important centru economic, politico-militar și cultural-artistic al Țării Românești.
Este curat?
4
7
10
30.769%
Satu Mare
Satu Mare
Satu Mare este municipiul de reședință al județului cu același nume, Transilvania, România, format din localitățile componente Satu Mare (reședința) și Sătmărel. În trecut, Satu Mare a fost reședința Comitatului Sătmar și a județului interbelic Satu Mare.
Este curat?
4
9
Ai recomandari pentru aceasta lista?
Intra pe acest formular si scrie-ne propunerile tale.

Intrebari frecvente

Raspunsuri rapide la intrebarile utilizatorilor

Care este cel mai curat oras romanesc?

#1 (recomandat de 279 romani) este Galati

Galati

Care sunt top 3 cele mai curate orase din Romania?

Top trei in Iunie 2021 sunt:

  1. Galati
  2. Brasov
  3. Braila

Descopera mai multe

Daca ai gasit interesanta lista Top cele mai curate orase din Romania, descopera altele mai jos: